Vijfde elftal FC Suryoye laat titel glippen

FC Suryoye-Mediterraneo 5 is er niet in geslaagd de titel in de zevende klasse te veroveren. Het vriendenteam verspeelde in de beslissingswedstrijd tegen Phenix op knullige wijze een 2-0 voorsprong en het kampioenschap: 2-4.

Op sportpark Phenix nam FC Suryoye via de gebroeders Johan en Ruben Cicek een voorschot op de titel. De broers van clubtopscorer Christian Cicek bezorgden de bezoekers een 0-2 voorsprong. Promotie leek daarmee binnen handbereik. Het ging echter alsnog mis. Phenix produceerde een aansluitingstreffer en even later ging het helemaal mis toen de thuisploeg een penalty kreeg en FC Suryoye met een man minder verder moest.

De overtalsituatie werd daarop simpel uitgebuit door Phenix. De koploper liep uit naar een 4-2 voorsprong en stelde zo de titel veilig. FC Suryoye 5 likt de wonden, wetende dat het de best voetballende ploeg in de competitie was maar dat helaas niet heeft kunnen verzilveren. Kop op¬†mannen, we hebben genoten van jullie spel en een kampioenschap is met zo’n mooie groep een kwestie van tijd.

Via deze weg wil FC Suryoye tegenstander Phenix 4 nog eens feliciteren met de mooie triomf. We hopen dat jullie een goed feestje hebben gehad, maar daar komen jullie doorgaans wel uit.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com