Penaltykoning Daniel en E1 wint Avanti-toernooi

FC Suryoye sleepte het afgelopen weekeinde opnieuw de nodige prijzen in de wacht. Zo won de E1 het toernooi van Avanti en bleek Daniël Elmas (C1) de oplossing van het penaltyprobleem van FC Barcelona.

De gehele E-groep van FC Suryoye streek zaterdag neer in Glanerbrug voor het jeugdtoernooi van Avanti Wilskracht. Onze talentjes uit de E3, E2 en E1 deden leuk mee op het jubileumtoernooi en ging uiteindelijk met een tas vol souvenirs naar huis. De E1 nam ook een wisselbeker. Het team van Milad Ibrahim bleek de sterkste in een groep van zes en ontving daarvoor een mooie bokaal. Klasse boys.

Penaltykoning Elmas na bloedstollende afvalrace
Een dag later ging de C-groep de strijd aan bij Sportlust Glanerbrug. In een poule met zes teams eindigde de formatie van Robert Takak als vierde. Ondanks de vierde plek hadden Lionel Messi, Luis Suarez en Neymar goed aan gedaan even een kijkje te nemen bij FC Suryoye C1. Als de sterren van FC Barcelona dat hadden gedaan en goed naar Daniël Elmas hadden gekeken, zouden ze komend seizoen waarschijnlijk ook geen penalty meer missen.

Daniël Elmas gaf het voorbeeld. Na de wedstrijden was hij één van de drie afgevaardigden van FC Suryoye die deelnam aan de felbegeerde penaltybokaal. Achttien spelers gingen de strijd aan met de doelman van Sportlust Glanerbrug. De schutters die misten, konden bij hun teamgenoten zitten. Zo ontstond er een bloedstollende afvalrace, waarin Daniël de koelste bleek. De aanvoerder van de C1 benutte negen penalty’s achter elkaar. Keer op keer stuurde hij de doelman de verkeerde hoek in. Toen in de finale zijn tegenstander miste, vlogen zijn teamgenoten hem in de armen. Super gedaan Dani! Het schijnt dat de MSN van Barca een penaltycursus wil van je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com