Afmelding EMOS; FC Suryoye ronde verder

FC Suryoye-Mediterraneo heeft zonder te spelen de tweede ronde bereikt van het Marinus Goedhart-toernooi. Tegenstander EMOS heeft zich bij organisator UDI afgemeld vanwege nacompetitieverplichtingen. 

FC Suryoye zou het woensdagavond om 19.00 uur opnemen tegen de vierdeklasser. Omdat EMOS in een barrage tegen OWC uit Ommen nog probeert promotie af te dwingen naar de derde klasse, heeft de club uit Enschede-Noord zich bij UDI afgemeld voor het Enschedees Kampioenschap.

Daardoor stoot FC Suryoye zonder te spelen door naar de volgende ronde, waarschijnlijk de kwartfinale van het Marinus Goedhart-toernooi. Op donderdag 2 juni is Avanti of Achilles Enschede daarin de tegenstander. De wedstrijd begint om 19.00 uur.

Buurman UDI is gastheer van het Marinus Goedhart-toernooi. Het Enschedees kampioenschap wordt al bijna zeventig jaar gehouden na de reguliere competities. In 2014 bereikte FC Suryoye, nadat het kampioen was geworden in de derde klasse, de finale van het prestigieuze evenement. Rigtersbleek was daarin uiteindelijk net iets te sterk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com