Brengt FC Suryoye 5 het aantal kampioenen op vier?

Het vijfde elftal van FC Suryoye-Mediterraneo speelt zondag de kampioenswedstrijd tegen Phenix 4. Beide ploegen eindigden na 22 wedstrijden in de competitie op 60 punten, hetgeen betekent dat de koplopers in een onderlinge ontmoeting moeten beslissen wie er met de titel aan de haal gaat.

FC Suryoye 5 en Phenix 4 vergaarden in de zevende klasse een ongekend aantal van 60 punten. Beide ploegen leden slechts twee nederlagen en wonnen de resterende twintig competitieduels. Daardoor eindigden FC Suryoye en Phenix op gelijke hoogte en moet er in een beslissingswedstrijd bepaald worden wie de allerbeste is. Dit duel wordt afgewerkt bij Phenix, omdat die ploeg over een beter doelsaldo beschikt dan FC Suryoye.  

Heel FC Suryoye duimt voor het vijfde elftal, dat zich na de dames, het zesde en de B1 als vierde team van de club tot kampioen kan kronen. Op sportpark Phenix zal om 10.00 uur worden afgetrapt. Kom onze titelkandidaten aanmoedigen. Heel veel succes mannen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com