Algehele inschrijving Martelli Cup geopend

De afgelopen weken hebben we trouwe sponsoren al de gelegenheid gegeven zich aan te melden voor de Martelli Cup 2016. Vanaf vandaag kunnen ook andere bedrijven zich inschrijven voor het prestigieuze 7×7 toernooi, dat op zondag 5 juni gehouden wordt bij FC Suryoye-Mediterraneo.

We wijzen iedereen er graag op dat we geen onbeperkt deelnemersveld hebben. Wees er dus snel bij, want we verwachten dat de poules in no-time gevuld zijn. Zorg dus dat je jouw bedrijf zo snel mogelijk inschrijft bij Milad Saado, Hoofd Activiteiten FC Suryoye (Tel: 0642444029). Aanmelden kan ook door een mail te sturen naar [email protected] Laat in de mail de naam van het bedrijf, de contactpersoon en diens gegevens achter. Ben je net te laat met aanmelden, dan beland je op de reservelijst.

De Martelli Cup is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een drukbezocht evenement. Bedrijven melden zich massaal aan en doen allemaal een gooi naar de prestigieuze titel, die wordt verdedigd door Canmode. In 2014 ging Bella Napoli met de wisselbeker aan de haal. Canmode en Cafetaria Voortsweg kroonden zich in de eerste vier jaar dat de Martelli Cup werd gehouden ieder twee keer tot winnaar.

Eerbetoon
Het bedrijventoernooi is in 2010 in het leven geroepen om Romano Martelli te eren. Martelli was toen voorzitter en één van de laatste leden die in 1965 Mediterraneo oprichtte. Een jaar later initieerde hij de naamswijziging van de voetbalvereniging, door aan te geven dat de naam van de gemeenschap en de afkomst van het gros van de leden van Mediterraneo aan de club gekoppeld diende te worden. Martelli overleed in oktober 2014 en de Martelli Cup is sindsdien nog meer een eerbetoon aan onze markante voorzitter van weleer.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com