FC Suryoye benoemt Marco Aydin tot Hoofd Opleiding

FC Suryoye-Mediterraneo wil met Marco Aydin de jeugdtak naar een hoger niveau tillen. De 27-jarige aanvaller wordt Hoofd Opleiding bij de club uit Enschede en is bovendien de eerste versterking voor het eerste elftal. Hij komt over van het Duitse SpVgg Vreden.

Aydin (rechts op de foto) staat op het punt de Calo af te ronden en de HBO-student is reeds actief als docent lichamelijke opvoeding. Hij gaat zich vanaf komend seizoen ontfermen over de jeugdtak van FC Suryoye. Het afgelopen half jaar zijn daar op het gebied van begeleiding al grote stappen in gemaakt. FC Suryoye wil het echter nog professioneler aanpakken. Komende zomer zal Aydin, in samenwerking met het technisch hart en onder de vleugels van hoofdtrainer Theo Vonk, een jeugdopleidingsplan schrijven. De nieuwe Hoofd Opleiding zal daar zijn eigen accenten en bevindingen in vlechten. Aydin zal bovendien de jeugdtrainers benoemen/aansturen en proberen verschillende specialisten aan de club te verbinden.

Naast opleider geldt Aydin als de eerste versterking voor de hoofdmacht voor het nieuwe seizoen. De aanvaller, die ook als middenvelder uit de voeten kan, komt over van het Duitse SpVgg Vreden. Daarvoor was Aydin onder meer actief voor Excelsior (hoofdklasse) en Quick ’20 (hoofdklasse). De sierlijke aanvaller, die werd opgeleid bij Sparta Enschede, beleefde zijn beste jaren bij Sportclub Enschede. Bij die laatste club werkte Aydin al samen met Vonk, die komend seizoen Wesley Sanders opvolgt als hoofdcoach van FC Suryoye.

Wij heten Marco Aydin van harte welkom bij FC Suryoye en wensen hem veel plezier en succes toe bij de vereniging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com