FC Suryoye A1 gaat op voor promotie naar eerste klasse

Voor het vlaggenschip van onze jeugd staat zaterdag de alles beslissende wedstrijd tegen EMOS op het programma. De ploeg van trainer Matheus Can verdedigt op de slotdag van de competitie een voorsprong van drie punten op naaste belager EMOS.

De wedstrijd begint zaterdag al om 10:45 uur. Als FC Suryoye-Mediterraneo op bezoek bij de rood-witten een resultaat weet te halen, dan komt de A1 net als onze B1 volgend seizoen voor het eerst uit in de eerste klasse.

Het verzoek aan het FC Suryoye-publiek is om allen naar deze wedstrijd te komen om onze jongens aan te moedigen. Graag tot dan!!

Forza Suryoye!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com