Kan FC Suryoye B1 imponerende opmars in stijl afronden?

Voor de eerste keer in de clubhistorie kan een jeugdelftal van FC Suryoye-Mediterraneo promoveren naar de eerste klasse. Na een geweldige serie na de winterstop (8 winst, 1 gelijk, 0 verloren) kan de ploeg van het trainersduo Christian Cicek en Benjamin Can zich op de aller laatste speeldag kronen tot kampioen van de tweede klasse.

Om de titel in de wacht te slepen moet er eerst worden afgerekend met De Tubanters B2. Een eenvoudige opgave is dat niet voor FC Suryoye, want de eerste wedstrijd werd op eigen veld nipt gelijk gespeeld. Ook al staat de thuisploeg slechts achtste op de ranglijst, van onderschatting mag geen enkele sprake zijn.  ‘De jongens moeten in deze wedstrijd laten zien wat ze de afgelopen zes maanden hebben geleerd. Als ze allemaal doen waar ze goed in zijn, heb ik alle vertrouwen in een goede afloop’, aldus trainer Cicek.

De wedstrijd op sportpark Het Diekman begint zaterdag om 12:45 uur. Wij hopen dat u massaal aanwezig zult zijn om onze jongens aan te moedigen. Graag tot dan.

Forza Suryoye!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com