Jufi verplettert Hoeve Vooruit; A1 ruikt titel

De jeugdteams van FC Suryoye-Mediterraneo beleefden vrijwel allemaal een productief weekeinde. De F2 en D2 stelden helaas teleur. De A1 kwam middels een 2-7 zege bij Sportclub Enschede een stap dichter bij het kampioenschap, terwijl Jufi geen spaan heel liet van Hoeve Vooruit. 

A1 werkt met zevenklapper aan doelsaldo en vertrouwen
De ploeg van Matheus Can kende een vrij eenvoudige middag op bezoek bij Sportclub Enschede A1. Het regende kansen op het Diekman, waar onze A1 uiteindelijk via Benjamin Önder (twee), Mattheüs Zeyrek (twee), Sakay Esen, Manuel Abdo en Amanuel Sarisin zeven keer het net zou vinden. De stadgenoot scoorde nog wel twee keer tegen, maar dat mocht de pret niet drukken. FC Suryoye A1 heeft na de eclatante 7-2 zege nog vier punten nodig uit de laatste twee kampioensduels om zich tot kampioen te kronen van de tweede klasse.

Doelpunt David levert C1 punt op
Tegen HSC C3 liet de C1 van FC Suryoye een uitgelezen kans liggen op de tweede opeenvolgende overwinning. David Aksu zette onze talenten nog wel knap op voorsprong, maar de gelijkmaker van het Haaksbergse team viel al in de eerste helft. Na rust kwam de veel sterkere equipe van Robert Takak niet meer tot scoren, waardoor de punten gedeeld werden: 1-1.

Buurse D1 veel te sterk voor FC Suryoye D2
Onze D2 slikte een bittere pil. Buurse D1 kwam op bezoek en bleek veel te sterk. Het werd uiteindelijk 0-7. Dat betekent dat toppers als Rabi, Shabo en Thomas in de laatste weken nog even hard moeten trainen. In de laatste wedstrijd tegen Sportclub Enschede verwachten wij en trainer Ilkay een beter resultaat.

E1 boekt goede overwinning op Sportclub Enschede
De E1 gaf net als de A1 alvast het goede voorbeeld voor een overwinning op Sportclub Enschede E3. Dat was onder meer te danken aan Sharbel, Simon en Adam, die ieder hun doelpuntje meepikten. De opponent was ook twee keer trefzeker, maar kon daarmee niet vermijden dat onze E1 met volle buit aan de haal ging: 3-2. En nu doorzetten in de topper tegen Vogido volgende week boys!

Joshua schittert bij klinkende zege van E2
De vijfde driepunter op een rij voor onze E2. Het slachtoffer was ditmaal TVO E1. Joshua leidde de bezoekers naar de slachtbank met drie doelpunten. Ook George en Yaël lieten het net bollen, waardoor onze ontketende E2 met een 5-0 zege naar een fraaie derde plek klom.

Wie stopt Jufi?
Snel, sterk en trefzeker. Jufi is al het hele seizoen niet te stoppen. Tegen Hoeve Vooruit maakte ze het helemaal bont door de gehele productie op zich te nemen. Jufi scoorde maarliefst vijf keer (5-0) en is hard op weg naar een topclub als FC Barcelona. Hulde ook voor haar teamgenoten, die haar keer op keer in stelling brengen en waarmee ze op weg is naar een mooie klassering in de tweede klasse.

Lelijke nederlaag voor de F2
Net als de D2 leed onze F2 een pijnlijke nederlaag. Na twee overwinningen op rij hebben de pupillen nu twee keer op rij verloren. Tegen Sportlust Glanerbrug gebeurde dat met 0-4. Zaterdag wacht Bon Boys in het laatste competitieduel. Hopelijk sleept onze F2 dan wel weer een mooi resultaat uit het vuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com