Briljante Bashar grijpt met FC Suryoye B1 macht in tweede klasse

FC Suryoye-Mediterraneo heeft op imponerende wijze de koppositie gegrepen in de tweede klasse. Door een fraaie overwinning op koploper Achilles Enschede B1 is de ontketende formatie van trainers Benjamin Can en Christiaan Cicek één zege verwijderd van de titel. Bashar Yacoub wees FC Suryoye met een loepzuivere hattrick de weg naar een 5-1 zege.

De topper in de tweede klasse was een klein half uur bezig toen de trainers, bij een 1-0 voorsprong, uit tactische overwegingen aanvallers Akkad en Bashar van positie lieten wisselen. Toeval of niet, laatstgenoemde had een kwartier later de buit al binnen gehengeld. De ontketende Bashar was met drie echte spitsengoals de gevierde man bij FC Suryoye B1.

In de tweede helft liep de titelkandidaat via de mooiste ‘juichers’ van de club, Pieter en Akkad (foto boven), uit naar 5-0. Achilles Enschede liet in de slotfase nog wel de eretreffer noteren, maar kon de wisseling van de wacht in de spannende competitie niet voorkomen. FC Suryoye B1 is de nieuwe koploper is bij een overwinning bij De Tubanters (zaterdag a.s., 12.45u) kampioen. Heel veel succes boys. Nog tachtig minuutjes vlammen en jullie zijn er. De club steunt jullie massaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com