FC Suryoye B1 speelt kraker tegen koploper Achilles B1D

Nog twee wedstrijden te gaan, twee punten minder dan de koploper en zaterdag staat de clash tussen de nummer 1 en nummer 2 van de ranglijst op het programma: de weken waarin de prijzen worden uitgedeeld zijn aangebroken voor onze B1.

Al weken verkeert het elftal van de trainers Benjamin Can en Chris Cicek in een blakende vorm. Heel voorzichtig is na de winterstop de weg naar boven ingezet. Alleen tegen de buurman, De Enschedese Boys, werden twee punten gemorst. Voor de rest werd alles gewonnen. In de vorige wedstrijd werd er een klinkende overwinning geboekt op LSV, waardoor de tweede plek op de ranglijst werd overgenomen. Doordat koploper Achilles Enschede verrassend verloor heeft FC Suryoye de titel nu in eigen hand.

In dit treffen moet FC Suryoye het stellen zonder steunpilaar Thomas Budak (knieblessure). Wel kan trainer Benjamin beschikken over Joshua Aydin, Fabio Abdo en Bashar Yacoub. Het trio had te kampen met pijntjes, maar is nu weer volledig fit. ‘Tot nu toe hadden we steeds de keuze uit dertien spelers, dat zijn er nu 16 geworden. Iedereen zal moeten vechten voor z’n plekje’, aldus de trainers.

De wedstrijd op sportpark Wesselerbrink-midden begint zaterdag om 12:30 uur. Hopelijk bent u aanwezig om onze jongens te steunen. Graag tot dan!

1 Achillles E      B1D  20  14   1     5   43    74 -44
2 FC Suryoye   B1     20  12   5     3   41    56-29
3 LSV                B1     20  13   1     6   40    73-44

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com