Zesde elftal FC Suryoye kroont zich tot kampioen

Het zesde elftal van FC Suryoye-Mediterraneo heeft zich afgelopen zondag tot kampioen van de zevende klasse gekroond. Bij EMOS boekte de ontketende ploeg de zevende overwinning op een rij (0-3), waardoor de koploper op de ranglijst niet meer te achterhalen is door concurrenten Rigtersbleek en Eilermark.

FC Suryoye 6 is bezig aan een voortreffelijk seizoen. Het bezoek aan EMOS leverde de zevende opeenvolgende zege. Het vriendenelftal leed dit jaar pas twee nederlagen en speelde pas twee keer gelijk. Na de winterstop werden er slechts twee puntjes verspeeld. Door die indrukwekkende demarrage heeft FC Suryoye 6 de titel op drie wedstrijden van het einde al binnen.

Hulde voor onze seniorenploeg, dat net als ons damesteam (later meer) afgelopen weekend de bekroning zette op een fantastisch voetbalseizoen. Daar blijft het mogelijk niet bij, want ook de A1 en B1 van FC Suryoye liggen op koers voor een titel. Wij wensen hen veel succes met de laatste loodjes.

Namens het bestuur, de redactie en de rest van FC Suryoye feliciteren wij het zesde elftal met het behaalde kampioenschap. Op naar de volgende titel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com