F1, D2 en C1 FC Suryoye krijgen smaak te pakken

De A1 en B1 van FC Suryoye-Mediterraneo hadden in hun jacht naar de titel een weekje rust, maar de andere jeugdteams kwamen afgelopen weekend wel in actie. Maar goed ook, want de trainingsarbeid van de F1, D2 en C1 begint langzaamaan zijn vruchten af te werpen.

Eilermark C1 0-1 FC Suryoye C1
Waar de C1 voor de winterstop geen wedstrijd wist te winnen, boekte het afgelopen weekeinde alweer de tweede overwinning van het seizoen. De afgelopen weken kwam de ploeg van trainer Robert Takak steeds net tekort voor de zege. Tegen concurrent Eilermark viel het kwartje wel de juiste kant op. Door een doelpunt van Dany Mourad boekte de C1 een 0-1 overwinning en vindt de ploeg zich niet langer terug op de laatste plaats.

De Tubanters D3 4-4 FC Suryoye D1
FC Suryoye D1 liet een uitgelezen kans liggen om de vierde overwinning op rij te boeken. Op bezoek bij de Tubanters kwam de middenmoter maarliefst vier keer op voorsprong, maar de doelpunten van Stefan Kara (twee), Aho Malki en Jesajah Elma werden steeds weggepoetst door de thuisploeg. Een spectaculaire wedstrijd die de D1 helaas twee punten te weinig opleverde.

FC Suryoye D2 – BSC Unisson D2
Het team van trainer llkay (foto boven) deed opnieuw uitstekende zaken. Tegen Unisson werd net als een week eerder tegen Avanti met 2-1 gewonnen. De goals van Adam en Shabo waren zelfs zo belangrijk, dat de D2 drie plekken klom op de ranglijst. Ga zo door boys!

Grol ME1 2-2 FC Suryoye ME1D
Opnieuw net geen overwinning van onze talentvolle meiden. Jufi en Noa prikten de bal tegen de touwen en Emely dacht in de laatste tellen van de wedstrijd de overwinning binnen te hengelen, maar haar doelpunt werd afgekeurd. Ook dat hoort bij voetbal. Kop op en hopelijk grijpen we aankomende zaterdag tegen Hoeve Vooruit wel de volle buit.

FC Suryoye E2 3-2 Vogido E5
Een zenuwslopende ontmoeting van onze ontketende E2 tegen de leeftijdsgenoten van Vogido. Het treffen met de laagvlieger ging lange tijd gelijk op. Namens FC Suryoye scoorden Johannes en George. Beide ploegen leken de punten te gaan delen, maar daar dacht Yaël anders over. Hij besliste de spannende wedstrijd in de slotminuten en bezorgde FC Suryoye E2 daarmee de vierde opeenvolgende overwinning. Klasse jongens!

DSVD F1 2-3 FC Suryoye F1
Ook de F1 krijgt de smaak te pakken. Net als vorige week won de ploeg op knappe wijze. Nu moest DSVD eraan geloven. In Deurningen was Joshua twee keer trefzeker en tekende ook Immanuel voor een belangrijke treffer. Ook onze kleine talentjes maken door de goede serie weer een sprongetje in de spannende competitie.

FC Suryoye F2 1-2 Vogido F10
Jaël pikte zijn doelpuntje weer eens mee, maar thuis tegen Vogido bleek dat doelpunt net niet genoeg voor een resultaat. De stadgenoot bleek net iets te sterk waardoor er meteen een einde kwam aan de opmars van FC Suryoye F2. Niks aan ’t handje toppers, het volgende duel levert hopelijk weer drie punten op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com