FC Suryoye 2 verliest kraker; LSV kampioen

Door een nederlaag op eigen veld heeft het tweede elftal van FC Suryoye-Mediterraneo de titel zondag verspeeld. In een rechtstreeks duel met koploper LSV werd het 3-1 voor de bezoekers. Door de driepunter kroonde de ploeg uit Lonneker zich tot kampioen.

De ochtend begon geweldig voor de thuisploeg, want A-junior Sakay Esen opende de score. Lang kon FC Suryoye niet genieten van de voorsprong, want doelman Lucas Yakoub (ook A-junior) wist een afstandsschot niet te keren: 1-1. Nog voor de pauze wisten de bezoekers twee keer te scoren.

Waar de manschappen van de trainers Tekin Taltekin en Murat √úcer dit seizoen vaker een achterstand wisten om te buigen, lukte dat tegen het fysiek sterke LSV helaas niet. FC Suryoye probeerde het wel in de tweede helft, maar het wist de aansluitingstreffer niet te produceren.

Via deze weg wil FC Suryoye LSV feliciteren met het behaalde kampioenschap. Succes in de derde klasse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com