Eerste overwinningen voor F1 en D2; A1 en B1 op titelkoers

FC Suryoye A1 – BSC Unisson A1 2-0
FC Suryoye herstelde zich knap na de wanvertoning van vorige week (verlies tegen De Tubanters). Door treffers van Ammanuel Sarisin en Sakay Esen werden de sportieve Boekeloërs verslagen. Door de overwinning is de ploeg van trainer Matheus Can weer koploper. Concurrent EMOS verloor waardoor het gat weer drie punten is.

LSV B1 – FC Suryoye B1 1-4
De ploeg van het trainersduo Benjamin Can en Chris Cicek steekt al weken in een uitstekende vorm. Het liet ook tegen de nummer twee van de ranglijst LSV zien dat de kaarten om de bovenste plekken nog niet zijn geschut. Door treffers van Thomas, Rafael en Joshua (2x) werd het 1-4. Doordat koploper Achilles Enschede verrassend verloor is de achterstand met de koploper nog maar twee punten. Er zijn nog twee duels te spelen en op 30 april staat dè wedstrijd FC Suryoye – Achilles Enschede op het programma.

Bon boys C4 – FC Suryoye C1 4-3
FC Suryoye-trainer Robert Takak is er intussen wel aan gewend: goed spelen maar na afloop geen punten. ‘Ondanks de nederlaag heb ik een goed gevoel overgehouden. Je ziet gewoon dat de jongens progressie boeken’, aldus Takak.
Ferhat, Gionni en David scoorden voor de Enschedeërs.

Rigtersbleek D3 – FC Suryoye D1 0-4
Het trainersduo Inan en Inan boekte een eclatante overwinning op stadgenoot Rigtersbleek. Elijah en Stefan wisten beide twee keer het netje te laten bollen.

Avanti D6 – FC Suryoye D2 1-2
Eindelijk, eindelijk, eindelijk. Dat moet FC Suryoye-trainer Ilkay hebben gedacht na de eerste overwinning van het seizoen. Door doelpunten van Isabelle en Thomas was er na afloop eindelijk reden om te juichen.

Sparta E E6 – FC Suryoye E1 6-4
Zoals wel vaker dit seizoen eindigde een wedstrijd van ons E1-elftal in een waar doelpuntenfestijn. Tegen Sparta trok de ploeg van de goedlachse trainer Milad Ibrahim aan het kortste eind. Sharbel en Simon scoorden beide twee keer.

HSC’21 E6 – FC Suryoye E2 3-6
In een goede, sportieve en natte wedstrijd won FC Suryoye verdiend. Ondanks het laat naar bed gaan van een enkeling was het spel van de blauwhemden in orde. Trainer Suleyman zag George vier en Yael twee keer scoren.

BWO F2 – FC Suryoye F1 3-6
Met maar liefst vijf treffers bezorgde Joshua zijn elftal de eerste overwinning van het seizoen. De andere treffer kwam op naam van Immanuel. ‘Eindelijk een overwinning na een hele mooie wedstrijd’, aldus de trainers Hanna en Kamil Yousef na afloop van de eerste driepunter.

FC Suryoye F2 – Haaksbergen F2: 5 – 2
Een hattrick viel er te noteren voor Benjamin. De andere treffers kwamen op naam van Lukas en Jael. Na de 5-0 van vorige week is onze F2 uitstekend bezig.

ME1 – FC Eibergen ME2: 3-4
Werd er vorige week nog gewonnen van FC Eibergen, helaas ging de ontmoeting met FC Eibergen dit weekend verloren. Net als bijna in iedere wedstrijd kwam Jufi tot scoren. Behalve twee treffers van haar scoorde ook Emily een keer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com