Yaël en Jayel laten hattrick noteren; Zeldzame nederlaag A1

De B1 van FC Suryoye ligt nog altijd op koers voor promotie naar de eerste klasse. De ploeg van Benjamin Can en Chris Cicek boekte tegen Sportclub Enschede B2 de vijfde opeenvolgende zege. Voor de A1 kwam een prachtige serie ten einde. Na elf wedstrijden zonder nederlaag ging de koploper op bezoek bij De Tubanters weer eens ten onder: 1-2.

A1
Een complete off-day kostte onze A1 afgelopen zaterdag meteen de koppositie. Na elf duels zonder nederlaag, gingen de talenten pijnlijk onderuit bij De Tubanters. Sakay, die zondag in het eerste elftal debuteerde, scoorde nog wel, maar zag dat zijn ploeg uiteindelijk tekort kwam om de fraaie reeks verder uit te breiden. Concurrent EMOS heeft onze A1 op basis van een beter doelsaldo kunnen aflossen aan kop van de ranglijst.

B1
De B1 lijkt niet meer te stoppen. Na ATC, EMOS, Avanti en Victoria moest ook Sportclub Enschede B2 eraan geloven. Aanvaller Akkad en aanvoerder Achie (ontsnapt op de foto boven aan zijn tegenstanders) waren zoals vrijwel iedere week trefzeker. De getalenteerde Rafaël, die na de winterstop zijn comeback heeft gemaakt bij de club, maakte tegen de stadgenoot zijn eerste twee goals en hielp de B1 daarmee aan een klinkende 4-0 overwinning. Zaterdag wacht LSV. Als ook die concurrent geklopt wordt, is de B1 van FC Suryoye de grootste kanshebber op promotie naar de eerste klasse.

C1
De equipe van Robert Takak leek in een goede eerste helft hard op weg naar de tweede zege van het seizoen. Aan het eind van de rit bleef er een punt. Gionni maakte twee goede doelpunten en ook Dany Mourad pikte zijn doelpunt mee, maar omdat Buurse er ook drie maakte, werden de punten uiteindelijk gedeeld: 3-3.

D1
Een imponerende eerste helft leverde de D1 slechts een 1-0 voorsprong op. Tegenstander BWO hapte tot het rustsignaal naar adem. De ploeg van Johan en Ruben voetbalde continu op de helft van de tegenstander en mocht zich eigenlijk alleen verwijten dat het halverwege pas 1-0 stond door een doelpunt van Stefan. Na rust leek die kleine marge de aanvallende ploeg op te breken toen BWO verrassend scoorde. Stefan bezorgde de D1 met een hard schot een nieuwe voorsprong. Uiteindelijk gleed Elijah nog eens langs een paar tegenstanders en besliste hij met zijn eerste competitietreffer de ontmoeting met BWO.

D2
Het zit de D2 ook niet mee. Tegen Zuid-Eschmarke kwam de formatie van Ilkay opnieuw net tekort voor een resultaat. Rabi scoorde twee keer en de bezoekers werkten zelfs een bal in eigen doel. De drie treffers waren niet genoeg voor een punt of meer omdat Zuid-Eschmarke er zelf vier maakte. Hopelijk zit er aanstaande zaterdag tegen Avanti meer in voor onze D2.

E1
Net als in de voorgaande wedstrijden was de E1 van FC Suryoye veel te sterk voor de opponent. Jonah (twee), Sharbel (twee) en Simon en drukten het overwicht uit in doelpunten. Door de 5-1 overwinning op leeftijdsgenoten uit Haaksbergen deelt FC Suryoye E1 de koppositie nu met drie andere ploegen.

E2
Avanti E6 werd bij het bezoek aan FC Suryoye E2 eenvoudig verslagen. Yaël en George hadden een groot aandeel in de mooie 5-0 overwinning. George versloeg de keeper van Avanti twee keer, terwijl Yaël helemaal met scherp schoot. Hij maakte een hattrick.

ME1D
Onze talentvolle meidenploeg blijft knap bovenin meedraaien in de tweede klasse. Met dank aan Jurvienne (twee), Emily (twee) en Lisa werd FC Eibergen met 5-2 opzij gezet. Daarmee boekte het jongste damesteam van FC Suryoye alweer de zesde overwinning in de competitie en is het bovendien nog altijd ongeslagen. Aanstaande zaterdag spelen de meiden tegen (hoe gek het ook klinkt) FC Eibergen.

F1
De F1 pakte weer eens een punt, terwijl het er drie hadden kunnen, mogen en misschien wel moeten zijn. Twee goals van Marcus en één van Lucas leken de F1 aan de eerste competitiezege te helpen. In de slotfase ging het toch nog mis en moest de jonge talentjes van FC Suryoye de 3-3 slikken. Kop op en hopelijk grijpen we in de komende wedstrijd tegen BWO wel de volle buit.

F2
Wel een mooie overwinning voor de F2. Net als bij de E2 heeft ook de F2 een Jayel die graag een doelpunt maakt. Ook deze Jayel maakte een hattrick. Omdat ook Lucas twee knappe treffers maakte, werd Bentelo met 0-5 verslagen. Een fraai resultaat nadat de afgelopen drie wedstrijden nog kansloos verloren gingen.

We wensen alle jeugdspelers voor aankomende zaterdag alvast veel succes en sportiviteit toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com