Vier op een rij voor ambitieus tweede elftal

Het tweede elftal van FC Suryoye-Mediterraneo heeft het kampioenschap nog altijd in eigen hand. De ploeg van Tekin Taltekin en Murat Üçer liet op bezoek bij Vogido de vierde overwinning op rij noteren: 3-6.

In een spectaculaire wedstrijd, waarin ook Vogido bij vlagen fraai voetbal liet zien, trok FC Suryoye uiteindelijk aan het langste eind. Maikel Marokki wees zijn ploeg de weg, door in de beginfase alert te reageren bij een te korte terugspeelbal van de thuisploeg. Vogido kwam daarna nog wel langszij, maar Khalied Mansour besliste de enerverende ontmoeting nog voor rust met twee goede doelpunten.

Het laatste beetje hoop van Vogido werd na rust weggevaagd door Marokki. Vogido zou nog wel twee keer scoren, maar omdat ook Daniël Cosut (mooi afstandsschot) en Sakay Esen nog trefzeker waren, werd het in de tweede helft niet meer spannend. De 3-6 eindstand betekende voor het tweede elftal alweer de vierde overwinning op rij.

Daardoor heeft het reserveteam van FC Suryoye een eventueel kampioenschap nog altijd in eigen hand. Om met de titel aan de haal te gaan, moet volgende week in ieder geval gewonnen worden. Dan komt koploper LSV op bezoek. Ga deze topper niet missen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com