VV Haaksbergen VR1 – FC Suryoye VR1

Afgelopen donderdag was het zover, de inhaalwedstrijd tegen voetbalvereniging Haaksbergen werd in Haaksbergen gespeeld. Voor de dames van FCS was dit even wennen om s ’avond een wedstrijd te spelen en ook nog doordeweeks. Maar desondanks startte de dames van FCS uitstekend aan de eerste helft, door een lange bal vanuit achterin kwam de 0-1 al snel op het scorebord. Dit was even de stimulans die de dames nodig hadden om geconcentreerd deze wedstrijd te spelen, kort na dit doelpunt begonnen de dames van FCS te voetballen zoals ze hoorden te doen. De goede combinaties kwamen steeds meer en VV Haaksbergen had de eerste helft niet veel te vertellen tegen onze dames. Het scoreverloop liep al snel op in de eerste helft en de dames gingen de kleedkamer in met een 0-3 voorsprong. Startend aan de tweede helft was er in het team van Isik & De Vries niet veel veranderd, de dames van FCS moesten weer even inkomen maar hadden al snel weer het doel van VV Haaksbergen gevonden. Door een klein schoonheidsfoutje achterin kwam VV Haaksbergen van de 0 af en kregen wij een tegendoelpunt om de oren, het staat dan 1-5 op dit moment.
De dames van FCS lieten zich niet van de wijs brengen door dit tegendoelpunt en begonnen weer het beroemde tikkie-takkie voetbal de laten zien, combinaties werden aangegaan en het doel werd wederom nog 2 keer gevonden. Na 90 minuten fluit de scheidsrechter deze sportieve wedstrijd af en gaan de dames van FC Suryoye als winnaar van het veld met een 1-7 overwinning op de NR 4 van de competitie.
Aanstaande Zondag staat de volgende wedstrijd alweer op het programma, de thuiswedstrijd tegen Victoria’28 oftewel de derby van Enschede-Zuid, deze wordt gespeeld om 10:45 op het terrein van FC SURYOYE.
Hopelijk houden onze dames van FCS de 3 punten thuis en vervolgen zij de weg naar de 1e plek!

FORZA SURYOYE!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com