Derbytime: FC Suryoye ontvangt GVV Eilermark

Voor het eerste elftal van FC Suryoye-Mediterraneo staat zondag de eerste in de reeks van vijf finales op het programma. Op eigen veld wordt er aangetreden tegen GVV Eilermark. Een driepunter is broodnodig voor de ploeg van het trainersduo Aydin / Sanders, want met het einde van de competitie in zicht moeten de Enschedeers nog alle zeilen bijzetten om nacompetitie / degradatie te ontlopen.

Zoals eigenlijk het hele seizoen al het geval is, moet FC Suryoye de nodige spelers missen. Onder meer Jonnie Morad, Robert Takak, Stefan Turkan, Christian Cicek en Stefan Yousef moeten verstek laten gaan in het treffen met de grensbewoners. Afram Kara en Lucas Cosut zijn op de weg terug, maar de wedstrijd van zondag komt voor hen nog te vroeg.

De thuisploeg kan wel beschikken over de ervaren rotten Danny Bremer en Yasin Bayar. Onder aanvoering van hen moet FC Suryoye dezelfde inzet tonen als in de nipt verloren wedstrijd tegen De Tubanters. Aan de rest van het team moet het zaak zijn om het voorbeeld van het duo te volgen. Alleen dan kan er een goed resultaat worden gehaald tegen de Glanerbruggers.

Onze jongens hebben uw steun hard nodig, kom daarom zondag naar de wedstrijd. De aftrap is om 14:00 uur. Heel graag tot dan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com