FC Suryoye E1, Stefan Kara en Jufi Suart schieten met scherp

Wisselende resultaten bij de jeugdteams van FC Suryoye afgelopen weekeinde. Zo speelden de B1 en E1 zich naar een klinkende overwinning, maar liepen onze jongste spelertjes tegen een nederlaag aan.

A1
Zonder zelf te spelen deed de A1 van FC Suryoye goede zaken in de strijd om het kampioenschap. Concurrent EMOS verspeelde twee punten op bezoek bij Victoria, waardoor koploper FC Suryoye in de resterende vijf competitieduels een voorsprong van drie punten moet zien te verdedigen.

B1
De ploeg van trainer Benjamin Can en Chris Cicek gaf de sterke serie wedstrijden een fraai vervolg bij Victoria. Tegen de buurman kwam onze B1 nog wel vroeg op achterstand, maar deze werd door Thomas (2), Mikhael (2), Achie en Bazirly feilloos weggepoetst: 1-6. Zo boekte onze B1, waar Simon Abdo de grote uitblinker was, alweer de vierde overwinning op rij. De triomf werd overschaduwd door een zware blessure van Victoria-speler Benjamin Cimen. Via deze weg willen Benjamin veel sterkte wensen bij het herstel!

C1
Coach Robert Takak en zijn vedettes hebben er inmiddels patent op: nipte nederlagen. Tegen Quick C6 ging het opnieuw net mis: 2-1. Hopelijk lukt het volgende week tegen Buurse net wel.

D1
Het was de week van Stefan Kara. Eerst schoot hij zijn ploeg met een hattrick naar de overwinning bij PH (2-3) en dezelfde avond zag hij zijn idool Cristiano Ronaldo eindelijk eens een El Clasico beslissen. En dus gingen er plagende appjes naar de trainer. Die heeft de lastigste van zijn veertien sterspelers er alvast van verzekerd dat hij de rest van het seizoen op de bank zal beginnen.

D2
Er zat weer meer in voor de D2, dat met 0-2 verloor van de sterk spelende meiden van NEO. De ploeg van Ilkay wacht nog altijd op het eerste punt. Dat komt woensdag misschien al, als onze D2 op bezoek gaat bij Bon Boys.

E1
Niet voor het eerst dit seizoen haalde de E1 de dubbele cijfers. De naam van Sarbel verscheen vier keer op het scorebord, Simon en Aboed waren ieders drie keer trefzeker en ook Jona pikte zijn doelpuntje mee tegen De Tubanters: 11-3.

E2
In een spectaculaire wedstrijd bleef FC Suryoye E2 net de baas over Buurse E1. Door een 6-5 overwinning is onze E2 geklommen naar de vijfde plek op de ranglijst.

ME1D
Jufi, Jufi en nog eens Jufi. Het meidenteam versloeg BWO en dankte de 3-2 zege vooral aan Jufi, die met een hattrick verantwoordelijk was voor de gehele productie van FC Suryoye. Ga zo door meiden!

F1
Het zat er voor de F1 niet in tegen Avanti. Manuel en Joshua wisten nog wel te scoren, maar konden niet voorkomen dat hun getalenteerde ploeg in de derby tegen Avanti het onderspit dolf: 6-2.

F2
Ook onze jongste spelers beleefden een vervelende zaterdag tegen Avanti. Het thuisduel ging kansloos verloren met 0-6. Kop op en hopelijk gaat het zaterdag uit tegen Bentelo beter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com