FC Suryoye verliest terecht van VV Reutum

Het eerste elftal van FC Suryoye-Mediterraneo heeft zich maandagmiddag een hele slechte dienst bewezen. Op eigen veld ging de ploeg van trainer Wesley Sanders met 2-0 onderuit. Hierdoor blijven de blauwhemden in de onderste regionen van de ranglijst bivakkeren.

De bezoekers hadden de zaken goed op orde en kwamen in de twintigste minuut verdiend op voorsprong. In het tweede deel van het eerste bedrijf had FC Suryoye via Stefan Yousef een enorme kans op de 1-1, maar de jonge linkspoot koos ervoor om de bal recht op de keeper in de korte hoek te schieten  in plaats van in de verre hoek. Ook Amanuel Tunc was dichtbij een treffer, maar de aanvoerder kopte de bal langs de verkeerde kant van de paal.

Na de pauze probeerde de ploeg uit Enschede het wel, maar was het (eigenlijk) de hele tweede helft onmachtig. VV Reutum bleef gretig en tactisch hadden de bezoekers het goed voor elkaar. Grote kansen vielen er voor de thuisploeg niet te noteren. In de slotfase verdubbelden de bezoekers de score door vanaf elf meter voor de 0-2 aan te tekenen.

Zondagmiddag is het weer derbytime. Dan gaat FC Suryoye op bezoek bij De Tubanters. Erg cliche, maar er zal echt uit een ander vaatje moeten worden getapt. Want met nog 6 wedstrijden voor de boeg kan FC Suryoye zich weinig misstappen meer veroorloven. De aftrap is om 14:00 uur. Graag tot dan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com