Inhaalduel FC Suryoye – VV Reutum: Gratis entree

Op 2e paasdag, maandag 28 maart, ontvangt het 1e elftal van FC Suryoye een tegenstander die in vorm is: VV Reutum. Voor de winterstop was VV Reutum onderin de ranglijst te vinden, maar in het voorjaar blijken ze compleet uit een ander vaatje te tappen. Van de 8 wedstrijden werden er 6 gewonnen.

FC Suryoye heeft 9 punten gehaald uit de laatste 4 wedstrijden. Desalniettemin blijft het erg spannend in de grote middenmoot van de 3e klasse A. Een overwinning zou betekenen dat er meer afstand wordt genomen van de onderste plaatsen.

De wedstrijd wordt ingehaald wegens het incident van de verdwenen spelerspassen van de thuisploeg. De spelers en uiteraard vele supporters van zowel FC Suryoye als VV Reutum waren helaas voor niets naar het sportpark gekomen. Daarom is de entree dit keer gratis voor iedereen!

De aanvang is maandag om 14:00 uur. Tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com