FC Suryoye geeft niet thuis tegen Vogido

FC Suryoye-Mediterraneo heeft zondag de belangrijke wedstrijd tegen Vogido verloren. Op Sportpark ’t Wooldrik werd het 2-0 voor de gastheren en dat was meer dan verdiend. Door de nederlaag blijft FC Suryoye in de onderste regionen van de ranglijst bungelen.

Onder heerlijke voetbalomstandigheden begon de wedstrijd voor de bezoekers goed. Na een kleine tien minuten kopte Amanuel Tunc de bal steenhard tegen de lat na een heerlijke voorzet van Benjamin Can. Even daarvoor was ook Julio Vargas dichtbij de openingstreffer na goed voorbereidend werk van Augien Aslan, maar zijn inzet ging net over. Aan de andere kant was het wel direct raak voor de thuisploeg. De bonkige spits Niek Busch werd goed vrijgespeeld en schoot met links raak. Vanaf dat moment was FC Suryoye de kluts helemaal kwijt.

In plaats van een hecht collectief te vormen en te strijden zoals in de voorgaande twee gewonnen duels, werden de spelers van FC Suryoye steeds negatiever, vooral naar elkaar toe. Deze instelling/mentaliteit brak de bezoekers natuurlijk op, want het spel werd in een korte tijd heel slecht. Vogido bleef wel vechten en in de slotfase maakte de sterke Luuk ter Bogt aan alle onzekerheid een einde. Zijn voorzet werd getoucheerd door invaller Ninos Chamoun en belandde in het doel achter doelman Achmed Saarghini. 

Natuurlijk speelt de waslijst aan afwezigen (Robert Takak, Bader Bouna, Afram Kara, Jonnie Morad, Chris Cicek en Lucas Cosut) een rol, maar dat mag geen excuus zijn voor de wanvertoning van deze middag. Achmed wist zich als enige aan de mailaise te ontrekken door een uitstekende wedstrijd te keepen.

Hard trainen en respect tonen voor elkaar is het enige devies voor FC Suryoye. Zondag komt namelijk EMMS op bezoek, laat dat nou net de ploeg zijn waar FC Suryoye veel tegen heeft goed te maken. Over het waarom is geen verdere uitleg nodig…

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com