Derbytime: FC Suryoye op bezoek bij Vogido

Voor FC Suryoye-Mediterraneo staat er net als afgelopen zondag (2-1 winst tegen Bon Boys) een heel belangrijk duel op het programma. De blauwhemden gaan op bezoek bij Vogido, dat de punten net als FC Suryoye hard nodig heeft. Voor aanvang van de wedstrijd heeft de gastheer na 18 duels 20 punten weten te verzamelen. FC Suryoye heeft na 17 duels 23 punten.

Voor het trainersduo Wesley Sanders/Metin Aydin is het elke week puzzelen welke spelers beschikbaar zijn. Gelukkig voor alles en iedereen keert Fahad Saadi terug in de wedstrijdselectie. Fahad kwam door een knieblessure dit kalenderjaar nog niet in actie. Daartegenover staat de afwezigheid van doelman Jonnie Morad. Hij is een wedstrijd geschorst. Ook Robert Takak moet verstek laten gaan vanwege een schorsing.

De wedstrijd op Sportpark ‘t Wooldrik begint zondag om 14:00 uur. Wij hopen net als in de vorige wedstrijd op uw massale steun. Graag tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com