Christian Cicek succesvol geopereerd

Vrijdag 4 maart jl. heeft Chris Cicek, de spits van het 1e elftal en trainer van de B1, een operatie ondergaan aan zijn gebroken kuitbeen. De operatie is goed gelukt en nu wacht een lange periode van herstel voor Chris. Op dit moment rest er niks anders dan te rusten, want zijn been mag uiteraard niet teveel belast worden. Maar Chris kijkt al vooruit: “Het is en blijft erg vervelend wat er gebeurd is, maar ik ben positief over de operatie en wil graag aan mijn herstel gaan werken”.

De spelers van de B1 hebben Chris een mooie ingelijste foto gegeven, waarin zij hem veel beterschap wensen. Zij missen hun toptrainer uiteraard. “Ik ben pas sinds kort trainer van de B1 en wilde samen met hun mooie resultaten behalen, en dan gebeurt dit. Het is helaas niet anders. Aan de andere kant hebben ze geluk, want het duurt nog wel even voordat ik hun weer wat rondjes om het veld laat lopen!”

Het bestuur, spelers, teamgenoten, en ik denk eigenlijk de hele club, wenst Chris een spoedig herstel toe!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com