FC Suryoye ontvangt SV Bon Boys

Het 1e elftal van FC Suryoye hervat de competitie met een thuiswedstrijd tegen SV Bon Boys. De uitwedstrijd werd een half jaar geleden met 0-2 gewonnen door de blauwhemden, dankzij 2 treffers van Cicek. Zoals we weten is hij er voorlopig niet meer bij, maar na de klinkende 1-5 overwinning op de hekkensluiter weten we dat er genoeg andere spelers zijn die kunnen scoren.

SV Bon Boys begon de competitie uitermate zwak, maar is inmiddels te vinden in de middenmoot van de 3e klasse A. Bij FC Suryoye raakt de selectie weer wat breder en hopen we dat er eindelijk weer een overwinning op eigen veld kan worden geboekt. Op sportpark Wesselerbrink-midden was FC Suryoye lange tijd nagenoeg onverslaanbaar, maar de laatste thuisoverwinning dateert inmiddels van 18 oktober 2015!!

We zien u graag zondag om 14:00 uur om onze jongens aan te moedigen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com