FC Suryoye renoveert jeugdtak; 7 maart ouderavond

De jeugdtak van FC Suryoye-Mediterraneo ondergaat een metamorfose. Verschillende teams zijn de afgelopen maanden voorzien van nieuwe begeleiders en in het restant van het seizoen tracht FC Suryoye, waar nodig, ook bij de pupillen nog capabele trainers aan te stellen. Ook de organisatie gaat op de schop. Van het jeugdbestuur is afscheid genomen en de clubleiding wil voor het nieuwe seizoen met een nog te benoemen Hoofd Opleiding gaan werken. Op maandag 7 maart leggen we u in een ouderavond graag bij hoe we het plezier en de ontwikkeling van de jeugdspelers de komende jaren willen waarborgen.

De renovatie van de jeugdtak is sinds november in volle gang. In die maand heeft de technische commissie van FC Suryoye de verantwoordelijkheid over onze pupillen en junioren genomen. De Technische Commissie ontfermt zich over de begeleiding bij de jeugdteams. Het orgaan wordt daarbij ondersteund door jeugdsecretaris Fauzie Saado. In december hebben zij een handvol spelers uit de selectie bereid gevonden een jeugdteam te begeleiden. Met hen is direct een begin gemaakt. Sinds de winterstop werken we met de volgende trainers voor de junioren:

A1: Matheus Can
B1: Chris Cicek en Benjamin Can
C1: Robert Takak en Thomas Isik
D1: Johan Inan en Ruben Inan
D2: Ilkay Akkaya

De komende maanden zullen we ook bij de pupillen in capabele begeleiders investeren. Het streven is ook hier om spelers uit de selectie of de A1 in te zetten. Tevens hopen we lopende het seizoen de zogeheten Hoofd Opleiding te presenteren. Deze zal vanaf komend seizoen de volledige verantwoordelijkheid krijgen de ontwikkeling van onze jeugdspelers. Wat we precies van de Hoofd Opleiding verwachten, waar we met de genomen en te nemen maatregelen uiteindelijk willen eindigen, maar ook welke rol hierin voor u als vader of moeder is weggelegd, leggen we u graag uit tijdens een ouderavond. Deze vindt op 7 maart plaats in ons clubgebouw en is voor alle ouders verplicht.

7 maart, 19.30 – 20.30 uur: Ouders F- en E-jeugd.
7 maart, 20.30 – 21.30 uur: Ouders D-, C-, B- en A-jeugd.

Kop koffie staat voor u klaar. Tot ziens op maandag 7 maart in de kantine.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com