Kaartavond op 4 maart: Wie is super in super?

FC Suryoye-Mediterraneo organiseert op vrijdag 4 maart een kaartavond. Tweetallen gaan die avond vanaf 21.30u de strijd aan in een Super-toernooi.

Het activiteitencomit√© heeft op 4 maart plek voor 32 koppels, oftewel 64 deelnemers. Leden en niet-leden mogen tweetallen samenstellen en kunnen deze aanmelden door een mail te sturen naar [email protected]. De deelname kan ook persoonlijk doorgegeven worden aan Milad Saado, hoofd activiteitencomit√© en speler van de selectie.¬†

De inschrijving sluit als het deelnemersveld compleet is, dus wees er snel bij. Deelnemers worden op 4 maart om 21.00u in de kantine verwacht. Het Super-toernooi wordt met een knock-out-systeem afgewerkt. Alleen het koppel dat aan het eind van de avond de finale wint, valt in de prijzen.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com