FC Suryoye A1 wint topper, B1 krijgt te weinig

 

FC Suryoye A1-Victoria’28 A1 4-2

FC Suryoye-trainer Matheus Can kon in de topper tegen de buurman niet beschikken over Stefan Yousef en Sakay Esen. Daardoor deden B-junioren Achmed Abdurahman en Thomas Budak mee. Ook Manuel Abdo behoorde na lang blessureleed weer tot de wedstrijdselectie.

De bezoekers kwamen al vroeg in de wedstrijd op voorsprong. FC Suryoye kende een hele beroerde eerste helft maar kwam toch tegen de verhouding in op geijkte hoogte. Jacob Mado kopte de bal steenhard in het doel. Even daarvoor wist doelman Lukas Yacoub een penalty te keren. Lang kon de thuisploeg niet genieten van de treffer want Victoria’28 kwam weer op voorsprong.

Na de pauze kantelde de wedstrijd volledig. FC Suryoye had het betere van het spel en kwam via Benjamin Onder op geijkte hoogte. De goal gaf de blauwhemden vleugels. B-junioren Achmed en Thomas beslisten uiteindelijk de wedstrijd. Achmed kopte in de rebound (schot van Manuel kwam terug van de lat) de bal binnen. Invaller Thomas maakte het feestje compleet: met een afstandsschot van 25 meter liet hij de doelman van de bezoekers kansloos.

Door de overwinning blijft de A1 koploper in de tweede klasse, gevolgd door EMOS die drie punten en een wedstrijd minder hebben.

Enschedese Boys B1 – FC Suryoye B1 2-2

In de burenruzie kregen de bezoekers te weinig. De gehele wedstrijd was FC Suryoye de betere ploeg, maar uiteindelijk werd er slechts een punt meegenomen naar de overkant van de straat.

Een vroege achterstand werd in de eerste helft teniet gedaan door een doelpunt van Achmed Abdurahman. Vlak na de rust werd een prachtige aanval beloond met een treffer. Akkad Mikail rondde bekwaam af nadat hij de bal op een presenteerblaadje kreeg van Pieter Elia. De Enschedese Boys kwam op fraaie wijze op 2-2: een volley liet doelman Mike Malki kansloos.

In de slotfase waren er nog genoeg dotten van kansen te noteren voor de bezoekers om er alsnog met de winst vandoor te gaan, maar onder andere Bashar Yakoub en Akkad faalden oog in oog met de doelman.

Overige uitslagen:
Enschedese Boys C1 – FC Suryoye C1 5-3
Gyonie
Ferhat 2x

Achilles ’12 D4 – FC Suryoye D1 1 – 2
Stefan Kara 2x

FC Suryoye D2 – Sparta E D6 0 – 4

Achilles E’de E1 – FC Suryoye E1 5 – 6
Simon Ibrahim 1x
Sherbel Jacoub 4x

FC Suryoye E2 – Rigtersbleek E4 7 – 1
George Ibrahim 5x
Yaël Korver 2x

Achilles ’12 E4 – FC Suryoye E3 0 – 1
Paulo Mirza

FC Suryoye ME1 – Achilles E ME1 3 – 2
Jufi Suart
Lisa Gulunay
Emely Kiso

RKSV Emos F1 – FC Suryoye F1 2 – 2
Lukas Bas
Joshua Yousef

UDI F2 – FC Suryoye F2 0-8
Lukas Yatim 4x
Jael Ibrahim 3x
Benjamin Atto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com