Einde seizoen voor Christian Cicek

De topscorer van de 3e klasse A kan zijn doelpuntenaantal dit seizoen helaas niet meer vergroten. Afgelopen zondag werd namelijk al snel duidelijk dat het einde seizoen is voor Christian Cicek, onze spits van het 1e elftal en trainer van de B1.

Bij een poging om de bal uit de draai op goal te schieten, brak hij zijn kuitbeen en scheurde hij zijn enkelbanden. Het reeds gehavende 1e elftal moet het daardoor de rest van het seizoen zonder hun topspits doen.

Wij wensen Christian een spoedig herstel toe en hopen hem gauw weer te zien schitteren in ons 1elftal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com