Ziekenboeg FC Suryoye stroomt leeg in aanloop naar AJC‘96

Voor FC Suryoye-Mediterraneo staat er zondag een hele belangrijke wedstrijd op het programma. De Enschedeers ontvangen dan AJC’96. Beide ploegen kunnen een driepunter goed gebruiken in de strijd tegen degradatie. Het trainersduo Metin Aydin / Wesley Sanders heeft voor dit duel een aantal belangrijke krachten terug in de selectie.

Woensdag maakten Chris Cicek, Danny Bremer en Benjamin Can hun rentree op het trainingsveld na (lang) blessureleed. Of het trio gaat spelen moet de afsluitende training (vrijdag) uitwijzen. Ook Augien Aslan en Farough Saadi zijn weer fit. Fahad Saadi moet de wedstrijd tegen de ploeg uit Losser nog wel aan zich voorbij laten gaan door een knieblessure.

De wedstrijd op sportpark Wesselerbrink-midden begintzondag om 14:00 uur en staat onder leiding van de heer Tolkamp. Wij hopen op uw massale fanatieke steun om samen met de selectie eindelijk weer eens drie punten te halen.

Graag tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com