FC Suryoye buigt in slotseconde voor buurman

FC Suryoye-Mediterraneo heeft in een waar spektakelstuk verloren van Victoria. In een zinderende derby met veel verrassende wendingen ging de ploeg van Wesley Sanders en Metin Aydin in de slotseconde kopje onder: 4-3.

Victoria nam vroeg in de wedstrijd de leiding door een intikker van Nick ten Cate. Amanuel Tunc boog de vroege achterstand om met twee rake kopballen. De aanvoerder van FC Suryoye zette zijn hoofd voor rust tegen een cornerbal van Thomas Isik en aan het begin van de tweede helft was hij op aangeven van Stefan Yousef trefzeker succesvol met een fraaie kopstoot. De bezoekers kregen daarop kansen op de beslissing maarJulio Vargas en Daniel Cosut mikten net te hoog. Ten Cate trok de stand halverwege de tweede helft weer gelijk met een kopbal. Een lage fraaie trap van Andy Sterken, door iedereen onberoerd gelaten, leverde Victoria zelfs een nieuwe voorsprong op. FC Suryoye toonde opnieuw veerkracht. Uitblinker Vargas brak door aan de rechterkant en zag zijn volley nog knap gekeerd worden door Victoria-keeper Bryan Jonkers, maar in de rebound was invaller Farough Saadi, die na maanden blessureleed zijn rentree maakte, er als de kippen bij om van dichtbij de 3-3 op het scorebord te brengen. Een punt was FC Suryoye echter niet gegeven. In de slotseconde bezorgde Sterken Victoria alsnog de volle buit door na een fraaie redding van Jonny Morad attent te reageren: 4-3.

FC Suryoye wacht na het carnavalsweekend een nieuwe uitdaging. Op 14 februari krijgt de derdeklasser AJC op bezoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com