FC Suryoye B1 verplettert Sportlust; Migael trefzeker voor C1

FC Suryoye-Mediterraneo B1 heeft in een oefenduel met Sportlust Glanerbrug B1 fors uitgehaald. Mede door vier treffers van Akkad won de ploeg van Chris Cicek, Benjamin Can en Jonny Morad met 7-1. Migael kon ondanks een unieke treffer een 1-6 nederlaag van de C1 niet voorkomen. 
 
De B1 van FC Suryoye kende tegen Sportlust nog wel een stroeve start. Voor rust wist alleen Achie te scoren, maar in de tweede helft gingen alle remmen los. Vooral Akkad schoot met scherp. De spits werkte de bal vier keer tegen de touwen. Omdat ook Achie en Bashar nog een doelpuntje meepikten, werd de vriendschappelijke wedstrijd uiteindelijk met 7-1 gewonnen.
 
Bij de C1 waren de rollen omgedraaid. Het affiche was pikant, omdat trainers Robert Takak en Thomas Isik het opnamen tegen teamgenoot Danny Bremer, die de C1 van Sportlust onder zijn hoede heeft. Laatstgenoemde kon zes keer een doelpunt vieren, maar de ene treffer van FC Suryoye zorgde voor de grootste ontlading. Bij een stand van 0-4 zette clubmascotte Migael Ince zijn hoofd knap tegen een fraaie voorzet van aanvoerder Kerelos Saado. De bal belandde in het net. Migael ontplofte, zijn teamgenoten vlogen hem in de armen en zelfs de trainer van de tegenpartij klapte zijn handen stuk voor de jonge clubicoon van FC Suryoye.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com