FC Suryoye D2 knokt zich naar knappe oefenzege op buurman

De D2 van FC Suryoye-Mediterraneo lijkt klaar voor de tweede seizoenshelft. De ploeg van trainer Ilkay Akkaya boekte gisteren in de voorbereiding een knappe oefenzege op de Enschedese Boys: 1-2.

FC Suryoye kende een voortvarende start tegen de buurman. Binnen tien minuten tekende Leonardo Aksu met hard schot, van dichtbij voor de openingstreffer. De Enschedese Boys knokten zich terug in de wedstrijd. De thuisploeg kwam langszij en kreeg zelfs een penalty om op voorsprong te komen. Omdat deze naast werd geschoten, gingen beide teams met een gelijke stand rusten.

In de tweede helft was FC Suryoye D2 heer en meester. De kansen stapelden zich, maar pas in de slotfase viel de bevrijdende treffer. Uitblinker Sabo Aras was bij een scrimmage het meest attent, schoof de bal keurig binnen en vierde het winnende doelpunt uitbundig met zijn teamgenoten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com