Derbytime: Takak keert terug bij FC Suryoye

FC Suryoye-Mediterraneo gaat zondag op bezoek bij buurman Victoria ’28. Bij de ploeg van het trainersduo Wesley Sanders/Metin Aydin keert verdediger Robert Takak terug in de basisformatie. Hij zat vorige week tegen Juventa ’12 nog een schorsing uit.

Ook Farough Saadi is op de weg terug na een lange afwezigheid vanwege een knieblessure. Of de sterke aanvaller kan spelen is nog niet zeker. Voor de blauwhemden is het zaak om dezelfde inzet te tonen als in het duel tegen Juventa ’12, want dat is de basis om een goed resultaat te halen tegen de groen-witten.

De wedstrijd op sportpark Wesselerbrink begint om 14:00. Wij hopen op uw steun. Graag tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com