Tiental FC Suryoye bijt zich stuk op Juventa

FC Suryoye-Mediterraneo heeft de competitie hervat met een nederlaag. Het eerste officiƫle duel van 2016, thuis tegen Juventa, ging ondanks een groot overwicht door eigen stommiteiten met 1-3 verloren.

De nederlaag van FC Suryoye tekende zich al snel af. Het duel in de derde klasse was nog geen kwartier onderweg toen verdediger Bader Bouna voor een grove charge op een ongevaarlijke positie bestraft werd met de rode kaart. Juventa ging met een numerieke meerderheid op zoek naar de voorsprong en vond die ook via Olde Olthof. Toch deed ook FC Suryoye van zich spreken. Ondanks het ondertal dook de thuisploeg regelmatig gevaarlijk op voor het doel van Juventa. Nadat Christiaan Cicek twee grote kansen miste op de gelijkmaker, leek Bruns de wedstrijd te beslissen voor de bezoekers. De aanvaller kopte raak na mistasten van FC Suryoye-doelman Achmed Sarghini. Daarmee leek de wedstrijd gespeeld, ware het niet dat Julio Vargas onmiddellijk, en op slag van rust, voor aansluitingstreffer zorgde.

De jacht op een resultaat werd na rust vervolgd door de ploeg van trainer Wesley Sanders. Met tien man domineerde het vlot combinerende FC Suryoye de tegenstander, die nog wel een doelpunt afgekeurd zag worden. De thuisploeg reeg de kansen in de tweede helft aaneen. Uitblinkers Stefan Turkan, Cicek en Thomas Isik lukte het in kansrijke positie echter niet de verdiende gelijkmaker te produceren. De beslissing viel in de slotfase aan de andere kant, waar Olde Olthof een fout van Lucas Cosut genadeloos afstrafte en daarmee de eindstand op 1-3 bepaalde.

Details

Datum Tijd League Seizoen
24 januari 2016 14:00 3rde klasse A 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com