FC Suryoye wacht lastige klus

Na slechts vier weken winterstop gaat de competitie in de derde klasse A weer beginnen. FC Suryoye-Mediterraneo krijgt zondag hoogvlieger Juventa ’12 op bezoek.

De ploeg van het trainersduo Wesley Sanders / Metin Aydin mist tegen de ploeg uit Wierden de nodige spelers. Benjamin Can (hamstring), Farough Saadi (knie), Fahad Saadi (knie) en Yasin Bayar (knie) zitten allemaal in de lappenmand, terwijl Robert Takak een schorsing van een duel moet uitzitten. Daartegenover staat de terugkeer van aanvoerder Amanuel Tunc, die de laatste wedstrijd voor de winterstop (3-1 nederlaag bij GVV Eilermark) nog moest missen. Ook topschutter Christian Cicek is hersteld van een vervelende polsblessure. Vanuit het tweede elftal en de A1 worden daarom de nodige jongens doorgeschoven. Genoeg mutaties dus bij de blauwhemden uit Enschede.

De wedstrijd begint zondag om 14:00 uur. Wij hopen u te mogen verwelkomen op sportpark Wesselerbrink-midden. Heel graag tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com