Rentree Aydin, debutanten en remise in oefenduel met ATC

FC Suryoye-Mediterraneo heeft de eerste wedstrijd van 2016 gelijkgespeeld. Het oefenduel met ATC ’65 eindigde in 1-1. In Hengelo luisterde Metin Aydin zijn rentree op met een treffer.

Routinier Aydin poetste tegen ATC na een klein uur spelen de 1-0 achterstand weg door alert te reageren op een fout in de Hengelose defensie. Niet alleen door de rendabele comeback van Aydin was de vriendschappelijke wedstrijd bijzonder. Amanuel Tunc keerde bij ATC terug op het oude nest. De aanvoerder van FC Suryoye was van 2006 tot 2013 actief voor de huidige tweedeklasser.

Met een prachtige stift tekende Tunc nog bijna voor de winnende treffer in de tweede helft. Zijn fraaie lob landde echter op de paal. A1-speler MattheĆ¼s Zeyrek, die net als Jacob Mado debuteerde in de hoofdmacht, was ook dicht bij de 1-2. Zijn poging werd door de keeper en een verdediger van ATC uit het doel gehouden.

Zo herstelde FC Suryoye zich knap van een povere eerste helft. Zondag 17 januari spart de ploeg van trainer Wesley Sanders opnieuw. Dan krijgt Medi om 13.00 uur vierdeklasser Sportclub Enschede op bezoek. Op 24 januari wordt de competitie hervat met een thuiswedstrijd tegen Juventa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com