FC Suryoye-Mediterraneo en hoofdtrainer Wesley Sanders gaan na dit seizoen uit elkaar

De coach, die in het bezit is van een aflopend contract, is sinds begin 2015 in dienst bij de Enschedese derdeklasser. 

Sanders bezet met de hoofdmacht van FC Suryoye momenteel de negende plek in de derde klasse. De trainer is het afgelopen voetbaljaar van grote waarde geweest voor de vereniging door de doorstroom van junioren en spelers van het tweede elftal te versterken. ,,Ik ben deze club dankbaar omdat ik bij deze club mijn eerste kans heb gekregen als hoofdtrainer. Ik ga op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar zal als supporter van deze mooie club nog regelmatig een bezoek brengen aan FC Suryoye.”

Voorzitter Marcus Inan roemt de scheidende coach om zijn moedigheid. ,,Wesley is in een heel moeilijke periode ingestapt bij de club en heeft ondanks alle problemen het eerste elftal op de been weten te houden. We bewonderen hem om zijn betrokkenheid. In een jaar tijd is hij één van ons geworden. Wij wensen hem veel succes in zijn trainersloopbaan en zullen hem daar waar mogelijk altijd ondersteunen. De deur staat hier altijd voor hem open,” liet de preses in zijn nieuwjaarstoespraak weten.

FC Suryoye geeft voor het nieuwe seizoen de voorkeur aan een ervaren trainer. De zoektocht naar een nieuwe oefenmeester voor het eerste elftal is deze week gestart. De technische commissie hoopt deze spoedig te presenteren. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com