Nieuwjaarsreceptie: Schokeffect bij Real Madrid en speler E1 blijkt topzanger

Real Madrid weet na de aanstelling van Zinedine Zidane weer hoe je prijzen moet pakken. Dat bleek gisteren tijdens de nieuwjaarsreceptie van FC Suryoye-Mediterraneo.

De opening van het nieuwe voetbaljaar werd voorafgegaan door een interne competitie. Zo’n vijftig senioren, dames en junioren werden verdeeld over acht teams en werkten in de vroege uurtjes op het kunstgrasveld een Champions League-toernooi af. Het toernooi begon zoals het echte kampioenenbal. Chelsea speelde zich via de counter naar een lelijke overwinning op titelfavoriet FC Barcelona. Ook een andere Spaanse grootmacht, Real Madrid, stelde aanvankelijk teleur. Maar na de cruciale en verpletterende overwinning in de laatste poulewedstrijd op Bayern München (6-2) was de ploeg van Zidane, die eerder deze week Rafael Benitez opvolgde, niet meer te houden. Nadat in de halve finale Chelsea al was geëlimineerd, moest in de finale ook Manchester City eraan geloven (2-1). Daarmee bezorgden Christiaan Cicek, Thomas Sarisin, Aday Aktan, Lahdo Dayan, Rebecca Isik en David Esen de debuterende trainer Zidane zijn eerste hoofdprijs.Na de zinderende finale, waarin Robert Takak nog een penalty miste aan de kant van de Engelsen, vielen alle deelnemers in de kantine in de prijzen. Een heerlijke bak tlauhé (soep) en andere hapjes en drankjes werden met liefde geserveerd door de vrijwilligers. Deze werden even later in de nieuwjaarstoespraak van voorzitter Marcus Inan bedankt voor hun loyaliteit in het afgelopen seizoen. Ook de sponsoren werden na een indrukwekkende minuut stilte bedankt voor hun steun de voorbije maanden. Tot slot richtte de preses het woord tot scheidend hoofdtrainer Wesley Sanders. ,,Je bent één van ons geworden en de deur staat hier altijd voor je open,” aldus Marcus over Wesley, die na dit seizoen vertrekt als trainer van het eerste elftal. Een klaterende applaus volgde en de ongeveer honderd aanwezigen proostten op het nieuwe jaar.

Tijdens het informele gedeelte wist een deel van het damesteam en een handvol pupillen de aandacht op zich gevestigd. De borrel van de napratende vrijwilligers, sponsoren en leden werd regelmatig verstoord door het gierende kliekje. Wat bleek, het groepje was bezig met een kaartspel en de verliezer zwoer met microfoon en al een liedje ten gehore te brengen aan de achterban van de club. De (on)gelukkige was Gabriel uit de E1. DJ Victor toverde Ahna Kulan Suryoye (in de loop der jaren gebombardeerd tot ons club- en volkslied) tevoorschijn en Gabriel begon direct mee te brullen met zanger Josef Ozer. De aanwezigen klapten ritmisch mee en genoten nog lang na van Gabriels surprise-act.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com