Can schiet FC Suryoye naar winst tegen MVV‘29

FC Suryoye-Mediterraneo heeft zondagmiddag eindelijk weer een overwinning geboekt in de competitie. Na drie nederlagen op rij werd de uitwedstrijd tegen MVV’29 met 1-0 gewonnen door de Enschedeers. Benjamin Can was in de slotminuut de gevierde man.

De omstandigheden om een wedstrijd af te werken zijn weleens beter geweest. Het veld was dramatisch (maar dat weet je bij MVV’29) en er stond een harde wind dwars over het veld. Van goed voetbal was daarom geen sprake. Vaak werd door beide ploegen de lange bal van achteruit gehanteerd. In de eerste helft viel er aan beide kanten een grote kans te noteren, maar gescoord werd er niet. Nee, het publiek kreeg geen hoogstaande wedstrijd te zien. Verre van zelfs.

Na de pauze begon FC Suryoye goed en werd het gevaarlijk via de flanken. Helaas ontbrak het steeds aan de eindpass en kon daardoor spits Christiaan Cicek niet in stelling worden gebracht. Naarmate de wedstrijd vorderde werd de thuisploeg sterker. Dit leverde een grote kans op, ware het niet dat het geluk aan de zijde van de bezoekers was en de bal tegen de lat kwam.

Alles en iedereen hield in deze fase van de wedstrijd rekening met een doelpuntloos gelijkspel, maar niets bleek minder waar. Afram Kara versierde in de 90e minuut een vrije trap aan de zijkant van het veld. Benjamin ging achter de bal staan en krulde, mede doordat iedereen de bal miste, de bal in de verre hoek achter de doelman van de thuisploeg. De ontlading na de treffer was gigantisch, niet alleen bij de spelers maar ook bij de staf en de meegereisde supporters.

Volgende week komt VV Reutum naar Sportpark Wesselerbrink-midden. De wedstrijd begint om 14:00 uur en we hopen dat we u weer mogen verwelkomen. Graag tot dan!

Kijk hier naar een fotoserie van de wedstrijd:

Fotoalbum

  • Zeki 7 december 2015 at 12:59

    Eindelijk weer een keer winst, de degradatiestreep kwam wel erg dichtbij.. Hopelijk vinden ze nu de weg naar boven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com