Tweede elftal en damesteam FC Suryoye zetten uitmuntende reeks voort

 

Het tweede elftal en het damesteam van FC Suryoye-Mediterraneo hebben in de strijd om het kampioenschap uitstekende zaken gedaan. Beide ploegen verstevigden zondag hun koppositie door een klinkende 4-0 zege te boeken.

Het reserveteam van FC Suryoye boekte alweer de zesde opeenvolgende overwinning in de vierde klasse. Ditmaal moest Barbaros eraan geloven. In Hengelo zette Matti Abdo de koploper met een fraaie kopbal op het juiste spoor. Nog voor rust werd de marge verdubbeld door topscorer Julio Galvan Vargas. In het laatste half uur liepen de mannen van Taltekin en Ucer via Khalid Mansur en opnieuw Vargas Galvan, die daarmee alweer zijn veertiende competitietreffer produceerde, uit naar een 0-4 overwinning. Het leverde het tweede elftal van FC Suryoye een sportief applaus op van het publiek van Barbaros. De titelkandidaat zette de concurrent door de overtuigende overwinning op vier punten achterstand. LSV, dat twee verliespunten heeft, is nu de grootste belager van FC Suryoye 2.

Het dameselftal nam in eigen huis, tegen Avanti, alvast een voorschot op de titel in de vijfde klasse. De formatie van Afrem Isik won met 4-0 en kreeg na de achtste zege op rij heuglijk nieuws uit Haaksbergen, waar nummer twee Sportlust Glanerbrug de eerste nederlaag van het seizoen leed (7-1). Tegen Avanti waren Jacquelin Bas, Gabrielle Mourad, Cherique de Vries en Jojanneke Ruiterman trefzeker voor FC Suryoye. Met nog drie speelronden te gaan hebben de dames een voorsprong van drie punten op de concurrent uit Glanerbrug. FC Suryoye, dat nog geen punt afstond in de competitie, heeft bovendien een veel sterker doelsaldo.

Voor de titelkandidaten wacht zondag alweer een nieuwe clash. Het tweede elftal krijgt dan om 13.00uur Vogido op bezoek. Het damesteam hoopt tegen de buurvrouwen van Victoria (10.00uur) de volgende stap te zetten richting het kampioenschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com